Websites

Op maat gemaakte websites of ook wel maatwerk genoemd is onze specialiteit, dit betekend dat wij websites maken geheel naar wens van u als onze klant.

Onze werkwijze

Door onze specialisatie in de webtechniek zorgen wij er voor dat wij bijblijven met alle nieuwigheden in de web-wereld. Er is dus ook steeds meer mogelijk met websites en als bedrijf, organisatie en/of misschien wel hobbyist wilt u natuurlijk het nieuwste van het nieuwste. Wij doen dan ook onze uiterste best om bij te blijven in de web-techniek zodat wij dit kunnen realiseren.

Project Methodiek

De bouw van een website begint natuurlijk met een ontwerp. Deze wordt goed gekeurd door u en wij zorgen dat de website gerealiseerd wordt. Dit gebeurd met een aantal contact momenten, zo zorgen wij er voor dat wij het over dezelfde website hebben en u dadelijk niet zit met een website die allerlei functies heeft die u eigenlijk helemaal niet gewenst hebt. Tevens is het fijn voor u om te zien hoe ver wij zijn met het bouwen van de website.

Scrum

Met de scrum methodiek wordt er gewerkt in sprints, dat zijn korte periodes waarna functionele software wordt opgeleverd die voor u al bruikbaar is. Na zo'n periode is er een contact moment hierin worden de nieuwe functies van de website kort uitgelegd waarna er nieuwe prioriteiten worden gelegt voor de volgende sprint.

Doorlooptijd

De doorlooptijd van het maken van een website is 4 tot 12 weken relatief aan de functies en eisen die u aan de website stelt. Hiermee krijgt u een strakke deadline voor uw website.

Kies voor ons.

Een aantal redenen waarom wij het voor u geschikte web-bureau zijn:

 Veel ervaring in web ontwikkeling

Precies hierom kunt u altijd bij ons terecht met veel soorten opdrachten.

 Responsive designs

Een mobiele website kan natuurlijk niet meer missen tegenwoordig, wij bouwen uw website zo dat deze zich aanpast aan de grootte van het scherm.

 Design en ontwerp

U kunt bij ons altijd terecht voor het designen van logo's, websites en zelfs visitekaartjes.

 Duidelijke afspraken

Doormiddel van de scrum methodiek zorgen wij voor duidelijke afspraken en deadlines.

 Contact en Portfolio

Wilt u meer weten over ons kijk hier dan verder:

Door ons gemaakt